Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Vyšší zisky se skrývají na sociálních sítích. Zajděte si pro ně

Vyšší zisky se skrývají na sociálních sítích. Zajděte si pro ně

Sociální sítě oblíbenější než inzerce

Tradiční inzerce má v realitním světě samozřejmě nadále své místo, nelze však opomíjet skutečnost, že sociální sítě mají obrovský dosah a dokážete díky nim oslovit mnohem více potencionálních zájemců. Proč? Protože například na Facebooku si atraktivní obsah sdílí čtenáři mezi sebou a informace se dostávají i k těm, kteří by tradiční inzerci v dané chvíli neotevřeli.

Víte o tom, že kdo má na Facebooku 9 přátel zná celý svět? Téměř každý z uživatelů sdílí informace s jinými.

Facebook, YouTube, LinkedIn

Sociální sítě nesmí být duplicitou k tradiční inzerci. Musejí být hravé, obsah je osobní, sdělení cílí na to, aby makléř budoval image, seriózní obraz a aby prostřednictvím prezentace na sociálních sítích získával nové kontakty. A čím jsou pro makléře nové kontakty? Truhlicí pokladů ukrytou pod podlahou. Stačí se k pokladu jen dostat.

Vytvářejte videa na YouTube, věnujte se příspěvkům na Facebooku, profesionálně prezentujte zkušenosti na LinkedIn. Čím širší a pestřejší budete mít základnu informací na sociálních sítích, tím více se o vás bude v realitním světě vědět. Vstupujete do povědomí klientů a ti mají nespočet známých, kterým předávají doporučení.

Chytrý web makléře bere práci na svá bedra

Péče o klienty je časově náročná a sbírání nových kontaktů ještě náročnější. Vše můžete nechat na automatických funkcích Chytrého webu makléře. Profesionální a inovativní prezentace pracuje za vás. Jsme si vědomi bohatství, které je ukryto v kontaktech na sociálních sítích a pravidelně oslovujeme širokou veřejnost. Automaticky sdílíme odborné články nabité novinkami a zajímavými informacemi na firemních stránkách uživatelů webu chytrého makléře. Jen co se ráno probudíte, bude váš adresář bohatší o několik kontaktů.

Informace a kontakty

Vy předáváte klientům informace, oni vám pomáhají získávat nové kontakty. A protože rozumíme tomu, že nemáte denně 2 hodiny na to, abyste plnili databázi sběrem kontaktů, uděláme to namísto vás. Zpracováváme atraktivní a zajímavý obsah, k dispozici jsou pro klienty E-booky zdarma, připravili jsme perfektně fungující nástroj pro e-mailing a implementovali chat pro komunikaci přímo na webové stránky. Využívejte funkce Chytrého webu makléře naplno.

Přední příčky ve vyhledávačích

Kdo získá pozornost uživatelů sociálních sítí, získá množství prokliků na stránky Chytrého webu makléře. Prokliky na stránky a pravidelné aktualizování obsahu jsou signálem pro analytické nástroje, aby posouvaly vaši webovou prezentaci na přední příčky ve vyhledávači. A přední příčky jsou nejen otázkou prestiže, jsou zároveň nástrojem k získání většího počtu unikátních návštěvníků vašeho webu.

Berte sociální sítě jako nového partnera při cestě k úspěchu na realitním trhu. Chytrý web makléře vám pomůže na každém kroku.

Aby bylo jasno

Řeč je tu o dvou typech zveřejňovaných informací.

Zaprvné o propagaci vámi nabízených nemovitostí třeba skrze stránku nemovitosti tak, že prostě jen vložíte odkaz na stránku na vaše sociální sítě. Tedy i jinám, než na inzertní portály. Už se vám někdy stalo, že nemovitost koupil někdo, kdo původně kupovat nechtěl? Má smysl zveřejňovat nemovitosti i na místech, kam aktivní zájemci o koupi nechodí. Zaprvé se tedy váš obchod skrývá v prodané nemovitosti.

Zadruhé je tu řeč o hodnotných informacích, které na svých sociálních sítích sdílíte třeba skrze automaticky vložené či vámi vytvořené články. Což vám zajistí chytrá funkce automatického propojení na sociální sítě. Váš nový článek automaticky putuje i na váš Facebook. Čím více zajímavých a hodnotných informací zveřejňujete, tím více lidí vás sleduje a tím více vám roste databáze – kontakty, které pak dříve či později budou prodávat nějakou nemovitost či vás doporučí. Zadruhé se tedy váš obchod skrývá v nabrané nemovitrosti.

A všechny tyto vychytávky vám aplikace Chytrý web makléře nabízí. Vytvořeno pro vás a pro vaši nejlepší praxi.

Vyzkoušejte Chytrý web makléře na 30 dnů ZDARMA

50% ho
tovo

10 dní aplikace zdarma

Na jaký e-mail Vám můžeme poslat přístup do aplikace?

(pokud e-mail s přístupy nedorazí do 5 minut, zkontrolujte také hromadnou a spam složku)