Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Jak funguje umělá inteligence v Chytrém webu makléře

Jak funguje umělá inteligence v Chytrém webu makléře

Jako realitní makléř stojíte před řadou výzev - prodej nemovitostí, sledování legislativních změn a reagování na tržní změny. V neustále se měnícím a konkurenčním světě realit je klíčové nejen dokázat se adaptovat, ale i předvídat budoucí trendy. Ale jednou z největších výzev, se kterou se pravděpodobně setkáváte, je prezentace svých služeb a získání nových klientů.

V dnešní době je jedním z klíčových způsobů, jak oslovit nové zákazníky a ukázat jim hodnotu vašich služeb, tvorba poutavého a relevantního obsahu. Ať už jde o blogové příspěvky, které se zabývají aktuálními trendy v realitním světě, nebo podrobné informace o vašich službách na vašich webových stránkách a sociálních sítích.

Tvorba tohoto obsahu je však často náročná jak časově, tak finančně. Kromě toho, v dnešní době rychlých změn a vysoce konkurenčního prostředí je nutné, aby byl váš obsah aktuální a zajímavý pro potenciální klienty. A právě zde se může stát umělá inteligence vaším silným spojencem.

UMĚLÁ INTELIGENCE - VAŠE CESTA K ÚSPĚCHU

Tradiční inzerce má v realitním světě samozřejmě nadále své místo, ale neměli byste přehlížet rostoucí vliv sociálních médií a online marketingu. Ale co s tím? Odpovědí na tuto výzvu může být využití umělé inteligence (AI) v aplikaci Chytrý web makléře.

Umělá inteligence je schopna generovat jedinečný obsah na základě určených parametrů. Představte si, že potřebujete napsat článek o trendech cen nemovitostí v České republice. S aplikací Chytrý web makléře může tento proces proběhnout velmi jednoduše a rychle.

CHYTRÝ WEB MAKLÉŘE - STAČÍ DVA JEDNODUCHÉ KROKY 

Jak na to? Stačí udělat dva jednoduché kroky. Zaprvé, zadáte téma a klíčové informace - například že ceny nemovitostí začaly klesat na jaře 2022 a že pokles činí zhruba 13 %. Druhý krok je stisknutí tlačítka "Generovat článek". Umělá inteligence se pak dá do práce a vygeneruje unikátní článek, jehož struktura a styl odpovídají tomu, jako by ho napsal zkušený realitní makléř.

Nemusíte se starat o gramatiku, slovosled nebo styl. AI se o to postará za vás. Takový článek pak můžete obohatit o ilustrativní obrázek a odeslat ho svým kontaktům nebo sdílet na sociálních sítích.

Umělá inteligence ale nabízí více než jen tvorbu obsahu. Je schopná vygenerovat i úvodní e-mail s odkazem na článek, který můžete automaticky rozeslat svým kontaktům. Díky tomu můžete efektivně šířit svůj obsah a dosáhnout na širší okruh potenciálních klientů.

Přesvědčte se na vlastní oči, jak rychlá je tvorba obsahu s pomocí umělé inteligence v aplikaci Chytrý web makléře:

VYZKOUŠEJTE SI UMĚLOU INTELIGENCI ZDARMA

Inovace v podobě umělé inteligence v realitním průmyslu může být právě tím krokem vpřed, který potřebujete k dosažení vašich cílů.Pokud máte zájem vyzkoušet si umělou inteligenci, vytvořte si účet v aplikaci Chytrý web makléře na 30 dní zcela zdarma a objevte nejen AI, ale všech 14 skvělých funkcí, díky kterým si Chytrý web makléře zamilujete.

Vyzkoušejte Chytrý web makléře na 30 dnů ZDARMA

 

50% ho
tovo

10 dní aplikace zdarma

Na jaký e-mail Vám můžeme poslat přístup do aplikace?

(pokud e-mail s přístupy nedorazí do 5 minut, zkontrolujte také hromadnou a spam složku)