Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Rychlý návod na Chytrý web makléře

Rychlý návod na Chytrý web makléře

1. Jak začít?

Váš web je připraven k okamžitému spuštění. Je naplněný několika články a pro začátek si stačí jenom doplnit údaje o Vás - kontakty a fotku. Jedním kliknutím můžete také přepínat mezi několika grafickými šablonami. Můžete si třicet dnů zdarma vyzkoušet, jak vše funguje.

Do administrace webu se dostanete na adrese: www.vase-domena.cz/info - stačí dopsat na konec adresy Vašeho webu /info. Jako login použijte e-mail zadaný při registraci a heslo, které jste si nastavili.

2. Co všechno aplikace Chytrý web makléře umí?

Aplikace Chytrý web makléře Vám umožní mít moderní web realitního makléře, získávat nové klienty z internetu a být v pravidelném automatizovaném kontaktu se stávajícími klienty.

Automatizace: Jednou měsíčně se na Všem webu objeví nový článek a automaticky se odešle e-mail na Vaší databázi. Přitom vše máte pod kontrolou. Na nový obsah dostanete pět dnů předem odkaz a můžete jej libovolně upravit nebo skrýt. Totéž platí o mailovém automatu.

E-mail marketing: Můžete vše nechat nastaveno jak to je nebo si vytvářet vlastní odesílací automaty, formuláře na web a vytvářet skupiny kontaktů.

Grafické šablony: Můžete si vybrat některou z připravených šablon a jedním kliknutím změnit podobu webu.

3. Stránka nemovitosti

Nabídněte svým klientům STRÁNKU JEJICH NEMOVITOSTI. Nejlepší způsob, jak získat prodávajícího je... šokujete ho! Posaďte klienta na zadek slovy: "Vytvořím pro prodej vaší nemovitosti speciální webové stránky!" Tohle teď vytvoříte snadno v Chytrém webu makléře.

4. V jaké verzi poběží testovací účet?

Váš testovací účet poběží ve verzi balíčku “CHYTRÝ WEB". Můžete tak vyzkoušet úplně všechny funkce, které Chytrý web makléře nabízí. Je to náš nejoblíbenější balíček a proto jsme jej pro testování zdarma uvolnili všem.

5. Na jaké doméně poběží můj web?

V testovací třicetidenní době poběží Váš web na doméně 3. řádu - to znamená www.jmenoprijmeni.chytry-web-maklere.cz Pokud se během testovacího období rozhodnete využít placené verze, převedeme celý web na doménu 2. řádu - to znamená - www.VašeJméno.cz .

Návod na registraci domény naleznete zde: https://youtu.be/bu9MiGDB1vU

6. Lidé na podpoře

To je věc, kterou naši zákazníci nejvíc oceňují. Nejste v tom sami a když budete potřebovat s něčím poradit, vždycky je na druhé straně člověk, který Vám pomůže. A nejen to. Máme vše rozděleno tak, aby se Vám rovnou věnoval jeden z členů týmu, který nebude říkat "nevím, předám to kolegovi", ale bude se Vám rovnou věnovat expert pro Váš dotaz:

Lukáš Kiráľ e-mail: lukaskiral@pireus.cz

Na Lukáše se obracejte mailem, když budete potřebovat pomoc typu "něco se mi rozbilo". Lukáš je šéf vývoje a dokáže v reálném čase vše spravit.

Michal Hejduk, e-mail: podpora@chytry-web-maklere.cz 

Na Michala se obracejte s dotazy ohledně administrace, nastavení profilu, správy nebo nastavení domén. Se ním můžete komunikovat e-mailem, ale nebojte se, Váš požadavek vyřídí v co nejkratším čase.

 

Než napíšete na podporu, podívejte se prosím, jestli řešení Vašeho problému nenajdete ve videonávodech nebo v nápovědě v administraci Vašeho webu. 

Tak to je zatím vše. Užívejte si testování a pokud budete potřebovat s něčím pomoci nebo poradit, dejte nám o tom vědět. Jsme tu pro Vás.

50% ho
tovo

10 dní aplikace zdarma

Na jaký e-mail Vám můžeme poslat přístup do aplikace?

(pokud e-mail s přístupy nedorazí do 5 minut, zkontrolujte také hromadnou a spam složku)