Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Jak funguje chytrý web makléře?

Jak funguje chytrý web makléře?

Jak Vám web může pomáhat dělat si klienty z lidí, kteří by Vás jinak odmítli? 

Ať už voláte na studené kontakty nebo se pak potkáváte s potenciálními klienty, vždy je to spojené s řadou odmítnutí. Vracet se k lidem, kteří jednou odmítli, je složité, ale s automatickou komunikací z Chytrého webu makléře se Vám podaří to, že nějaká část těchto lidí se Vám časem sama ozve.

Lidé zpravidla odmítají realitní makléře z toho důvodu, že zkrátka mají pocit, že je nepotřebují. Když se u nich ale po pár měsících nebo někdy i letech objeví potřeba něco řešit, obracejí se na subjekty, které znají a ideálně k nim mají důvěru. Vy si můžete důvěru budovat díky automatické e-mailové komunikaci. E-mailová databáze je totiž zlatý důl.

Každý svůj kontakt si přidejte do databáze Chytrého webu a automat bude s Vašimi kontakty komunikovat za Vás. Nemusíte se o nic starat.

Čím víc lidí v databázi, tím vyšší pravděpodobnost, že se Vám začnou pravidelně ozývat, až budou něco potřebovat. Určitě dáte pro začátek dohromady alespoň 300 kontaktů a importujte je do databáze.

Mám pro Vás jeden dobrý tip:

Vyzkoušejte si sami na sobě, jak to vlastně funguje. V Optimailu si do databáze kontaktů přidejte sami sebe. Zařaďte svůj e-mail do připraveného odesílacího automatu (Editace kontaktu - vyberte automaty, do kterých chcete e-mail zařadit). Začnou Vám chodit z Vašeho vlastního webu tipy a snadno tak poznáte, jak to vlastně funguje. Více ve videonávodu Optimailu.

Totéž můžete dělat i se svými klienty. Budete s nimi v pravidelném kontaktu. A protože se vše děje automaticky, nebudete s tím mít žádnou práci navíc.

Čím více návštěvníků bude přicházet na Vaši stránku a budou pravidelně vídat na svém monitoru Vaši tvář, tím více klientů bude poptávat nebo doporučovat právě Vaše služby.

A co tedy potřebujete k tomu, aby Vám Vaše stránka byla užitečná?

  1. Kontakty! Přidávejte si do databáze každého s kým se setkáte a upozorněte ho, že mu jednou za čas pošlete zajímavou informaci ze světa realit.
  2. Propagujte svůj web. Návštěvnost stránek je velmi užitečná i pro zobrazení na předních místech ve vyhledávačích. Začněte propagovat odkaz na své stránky na vizitkách, plachtách, na sociálních sítích. Používejte Stránku nemovitosti a tu propagujte na sociálních sítích - zaručí Vám obrovský nárůst návštěvnosti na stránkách.

Navíc!

E-book, který je na stránkách připravený, můžete využít při studeném volání. Klientovi pouze nabídnete, že mu zašlete 7 nejčastějších chyb při prodeji nemovitosti. Pokud souhlasí, zašlete mu e-book na e-mail, jeho kontakt máte ihned v databázi a můžete s ním dále komunikovat, automaticky. 

Vyzkoušejte si chytrý web na 30 dní zdarma.

 

50% ho
tovo

10 dní aplikace zdarma

Na jaký e-mail Vám můžeme poslat přístup do aplikace?

(pokud e-mail s přístupy nedorazí do 5 minut, zkontrolujte také hromadnou a spam složku)