Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


E-book a proč ho používat na své webu?

E-book a proč ho používat na své webu?

Na svém webu máte od nás připravený e-book. Proč?

Proč je sbírání kontaktů na webové stránce tak důležité?

Pokud k Vám někdo přijde na web - například prostřednictvím reklamy na facebooku nebo viděl odkaz na plachtě, billboardu atd, nikdy Vás předtím neviděl a nezná Vás, přečte si informace - velice rychle proběhne stránky a Vaše stránky do minuty až dvou opouští. Přicházíte o klienta.

Takto přicházíme o 9 z 10 klientů a ani o tom nevíme. Ano, je to skutečně tak.

Pokud ale nabídneme nějaký hodnotný obsah klientovi zdarma, zanechá nám e-mail, to ho přece nic nestojí a my máme také úplně zdarma něco velmi důležitého - kontakt na někoho, kdo se zajímá o reality, kdo uvažuje o prodeji, kdo zná někoho, kdo prodává nebo chce prodávat nemovitost.

 S tímto kontaktem musíme dál pracovat, jinak jeho získání nemělo žádný smysl.

Souhlasíte?

Samozřejmostí by mělo být kontaktování takového kontaktu minimálně jednou za měsíc pomocí nových článků. Případně informace o nové nabízené nemovitosti,kdy použijete odkaz na stránku nemovitosti a klient si připadá důležitě.

Další možnost je připravení automatu pro kontakty, které si stáhli e-book.

Můžete se jich po pěti dnech zeptat, jestli Váš e-book již četli, co na něj říkají a jestli se nepotřebují na něco zeptat. Můžete přidat odkaz na své reference, realizované zakázky a podobně.

Doporučuji do e-booku přidat svůj kontakt a podpis. (Ve své administraci v záložce Obsah - Ke stažení si stáhnete e-book ve formátu DOCX, doplníte, upravíte podle sebe, uložíte jako PDF a nahrajete zpět do administrace v Nastavení - E-book - Nahrát soubor a uložíte, hotovo)

Jak vytvoříte automat po stažení e-booku?

V Optimailu v záložce Odesílací automaty - Nový automat vyplníte název a jdete na další krok. Zde vyplníte předmět e-mailu, text, vložíte podpis a odhlašovací odkaz. Nastravíte počet dnů, po kolika se má e-mail odeslat - ideálně 5. Kliknete na přidat e-mail do automatu a uložit automat.

V administraci svého webu potom už stačí v Nastavení - E-book - Zařadit do automatu a vybrat Vám připravený automat.

Takhle je to jednoduché. 5 minut.

50% ho
tovo

10 dní aplikace zdarma

Na jaký e-mail Vám můžeme poslat přístup do aplikace?

(pokud e-mail s přístupy nedorazí do 5 minut, zkontrolujte také hromadnou a spam složku)