Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Chytrý web makléře – více peněz za méně práce

Chytrý web makléře – více peněz za méně práce

Pro realitní makléře je profesionální webová prezentace jedním ze stavebních kamenů úspěchu. Chytrý web makléře je unikátní aplikací, která vám pomůže využívat moderní metody prodeje a komunikace s klienty. Dostaňte se mezi realitní špičku, staňte se chytrým makléřem!

Nabízejte kvalitní služby, úspěch mají jen nejlepší

Krátce jsme byli svědky příjemné situace pro realitní makléře. Kupující se prali o nabízené nemovitosti a dařilo se uzavírat smlouvy s vysokými provizemi. Doba dávno minula, situace na trhu ochladla a je nejvyšší čas vrátit se k poctivé práci. Na realitním trhu má úspěch jen ten, kdo se o klienty stará a nabízí nadstandardní služby. Staňte se takovým prodejcem i vy. Stačí vám k tomu jednoduchý nástroj, chytrý web makléře. 

Osobní prezentace a komunikace

Největším bohatstvím makléře jsou osobní kontakty. Spokojený klient doporučí spolupráci dál. To ovšem nestačí, rozvoj prodejní sítě by trval roky. Mnohem efektivnější je použití moderního nástroje pro osobní prezentaci a ucelenou prodejní nabídku.

Web nemovitostí bude z velké části pracovat za vás. Bude představovat nabídku nemovitostí, kdy každá prodávaná nemovitost může mít vlastní stránku, snadno vytvoříte aukci nemovitostí, získáte nástroj k propagaci na sociálních sítích, ale především si zajistíte pravidelnou a automatickou komunikaci s potencionálními klienty.

Přiznejme si nepříjemnou skutečnost, v realitním světě neuspějete bez dokonalé webové prezentace a propracovaného webu makléře.


„Je skvělé mít vlastní web. A ta stránka nemovitostí je fakticky bomba. Zájemci volají a stránku chválí i když nekoupí.”

Mgr. Josef Hanáček


Proč být chytrým makléřem

Web makléře má jednoduchou administraci a stránky si vytvoříte na pár kliknutí. Vlastní prezentaci doplníte o fotografii, reference a prodané nemovitosti. Doména pracuje pod vaším jménem a klienti vás začínají vnímat jako seriózního partnera se zkušenostmi a hlubokými znalostmi realitního trhu. Chytrý web makléře začne brzy pracovat za vás, naplníte vlastní databázi kontakty a na ty se začnou automaticky zasílat užitečné informace pro vaše (potencionální) klienty. Vy si u klientů budujete jméno a časté prokliky na vaše stránky posilují pozici ve vyhledávači.

Nebojte se přidat do databáze své známé, budou pravidelně informování o novinkách na realitním trhu prostřednictvím zajímavých článků.

S čím pomáhá Chytrý web makléře

Chytrý web makléře je propracovanou prezentací, podporuje a zajišťuje prodej a získává nové klienty. Má funkci automatického emailového marketingu, kterou si můžete nastavit podle vlastních preferencí. Můžete pracovat v rámci různých skupin kontaktů, definovat podmínky pro odesílání automatických zpráv, importovat nové kontakty.

Oblíbenou funkcí je tvorba vlastních webových stránek pro prodávanou nemovitost. Makléř jednoduše získává obrovskou prodejní výhodu před konkurencí, protože dokáže jednoduše propagovat nemovitost na sociálních sítích a prodejních webech. Jednoduše vytvoříte i prodejní letáky k nemovitosti.

Prodej nemovitosti podpoříte a nejvyšší možnou prodejní cenu získáte, když využijete nástroj pro aukční prodej nemovitostí. Aukce proběhne zcela transparentně, kompletní administrace je velmi jednoduchá.


Díky chytrému webu jsem za 10 měsíců nabral nemovitosti s provizí více
než 1 milion Kč. Můj úplný základ práce je být prostě na webu



Ondřej Biravský


Šest PRO vlastností Chytrého webu makléře

  • Vlastní doména vybavená mailingem.
  • Vytváření stránek nemovitostí přehledně, v libovolném počtu s možností aukce.
  • Získání nových kontaktů zasíláním článků, zajímavý e-book k dispozici pro klienty.
  • Propojení na sociální sítě, messenger přímo na webu.
  • Zdarma kompletní zpracování on-line odhadů nemovitostí.
  • Plná uživatelská podpora a rychlé řešení problémů při administraci. 


Chytrý web makléře pomůže i vám

Zkušenosti ostatních vás brzy přesvědčí o výhodách chytrého webu makléře. Ověřené reference od uživatelů jsou důkazem, že chytrý web makléře pomáhá s náborem nemovitostí, s prezentací u klientů a automatickou komunikací. Je vizitkou profesionálního makléře a dostane vás mezi špičkové prodejce realitního trhu.

Vyzkoušejte, nejste na to sami

Jednoduše kliknete na stránkách aplikace na to správné tlačítko a za pár minut uvidíte, jak konkrétně váš web může vypadat. Nebo si ho jedním kliknutím změníte, vyberete si design, barevnost, funkce… a hlavně na to nejste sami. Ke všem krokům najdete praktické video návody. Nebo prostě napíšete o pomoc na podporu. Anebo si s podporou sjednejte on-line schůzku a oni vám se vším poradí a pomohou.

Neváhejte, čím dříve budete v on-line světě dohledatelní a aktivní jako profesionál, tím dříve se vám budou ozývat klienti.


Vyzkoušejte si všechny funkce Chytrého webu makléře na 1 měsíc ZDARMA.

Vytvořit Chytrý web

50% ho
tovo

10 dní aplikace zdarma

Na jaký e-mail Vám můžeme poslat přístup do aplikace?

(pokud e-mail s přístupy nedorazí do 5 minut, zkontrolujte také hromadnou a spam složku)