Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


Aukce nemovitosti, maximální prodejní cena, maximální provize

Aukce nemovitosti, maximální prodejní cena, maximální provize

Aukce nemovitostí získávají na oblibě

Moderní makléř nestojí stranou trendům a využívá nové metody prodeje. Aukce nemovitosti přináší maximální zisk z prodeje, šetří čas a nastavuje transparentní podmínky soutěže mezi kupujícími. Aukční prodej nemovitostí dnes využívají všichni velcí hráči nemovitostního trhu, můžete se k nim snadno přidat s aplikací chytrý web makléře. Aukci nemovitostí můžete využít pro jakýkoliv typ prodávané nemovitosti (nebo pro všechny) a nezáleží na tom, pod jakou realitní kancelář spadáte.

Aukční prodej je konkurenční výhodou, prodávající získá službu, kterou nedokáže administrativně zajistit s kteroukoliv realitní kanceláří. Aukční prodej je korektním obchodem, a dokonce bývá pro kupující zábavný.

Jakmile oslovíte prodávajícího a představíte mu možnost prodeje aukcí, okamžitě vzbudíte zájem a předběhnete ostatní realitní makléře. Aukci jako argument pro nábor nemovitosti určitě využijete i ve své propagaci na sociálních sítích.

 

Aukce nemovitosti, nejvyšší nabídka vítězí

Zájem o koupi nemovitostí, navzdory zvláštní době, stále přetrvává. A vám postačí alespoň dva zájemci. Moderní způsob prodeje prostě patří do portfolia moderního makléře. Proto jsme pro vás zpracovali platformu pro aukční prodej nemovitostí.

Zájemci o nákup se přesunou do takzvané virtuální fronty a prodej nemovitosti proběhne zcela transparentním způsobem.

Aukční prodej nemovitostí získá majiteli nejvyšší možnou cenu a vám vyšší odměnu než při standardním prodeji.

 

Kupující z celé České republiky

Řada kupujících hledá investiční nemovitost a rozhoduje se pouze podle lokality a ceny. Pro investiční kupce jsou aukční prodeje nejlepším způsobem nákupu. Nemusí cestovat po republice do vzdálených koutů, nemusí absolvovat schůzky, prohlídky, téměř okamžitě se dozví výsledek.

V investičních nemovitostech vedou aukce bytů, ale draží se i rodinné domy, nebytové prostory, výrobní haly a komerční centra.

 

Poptávka a nabídka, zákony trhu

Trh se rychle mění a ceny které platily před několika měsíci jsou pasé. Neznalost aktuálních podmínek v dané lokalitě může ohrozit prodej. Při nízké ceně ztrácí prodávající a realitní makléř, při vysoké ceně odradíte stovky potencionálních kupujících. Nechte stanovení ceny na trhu a na zákonech nabídky a poptávky. Do karet vám bude hrát i drobná soutěživost mezi kupujícími, ti často v zápalu akce nabídnou vyšší cenu, než původně zamýšleli.

 

Podmínky pro aukci nemovitosti

  • Aukci může vyhlásit kdokoliv (podmínky nepodléhají zákonu o veřejných dražbách).
  • Aukce je zprostředkovatelskou realitní činností.
  • U aukčního prodeje je třeba dodržet pravidla zprostředkování prodeje nemovitostí.

 

Jednoduchá administrace aukcí

Připravili jsme mimořádně uživatelsky příznivou platformu pro aukce nemovitostí. Po vytvoření aukce na konkrétní nemovitost zašlete www adresu vašim potencionálním klientům nebo umístíte odkaz na sociálních sítích. Můžete si být jisti, že aukce nemovitostí osloví mnoho nových klientů, kteří jsou cenným údajem do vaší databáze.

Můžete vytvořit libovolný počet nemovitostních aukcí, nemáte omezeno, kolik aukcí týdně nebo měsíčně lze vytvořit.

Co kdyby systém pracoval namísto vás a aukce nemovitosti by vám pomohla získat pro prodávajícího mnohem vyšší nabídku? Pak si chytré aukce doslova zamilujete.

 

Aukce nemovitostí v aplikaci

  • Jednoduché zadávání a administrace aukcí pomocí aplikace Chytrá aukce.
  • Profesionální prezentace prodeje aukční nemovitosti s externím odkazem pro zaslání.
  • Kompletní administrace za několik minut s pomocí přednastavených funkcí.
  • Automatické hlídání příhozů, odpočtů, uživatelů.
  • Transparentní elektronický pdf. záznam účastníků a jejich příhozů.

 

Při aukci nemovitosti jsme vám nablízku

Nemusíte se obávat problémů, které by ohrozily průběh aukce. Po celou dobu je vám k dispozici technická podpora, pomohou vám při vytváření aukce i s čímkoli, kde byste si náhodou nevěděli rady.

Nejste si jisti, jestli je aukční prodej nemovitostí to pravé pro vás a vaše klienty? Máte v hlavě spoustu otázek? Chcete vidět na vlastní oči, jak se aukce nastavuje? Jak ji vidí makléř? Jak zájemce? Podívejte se na záznam webináře, který je určený právě vám. Tady najdete webinář o aukcích.

Aukční prodej nemovitostí – maximální výsledek, minimální úsilí, pár minut času.

50% ho
tovo

10 dní aplikace zdarma

Na jaký e-mail Vám můžeme poslat přístup do aplikace?

(pokud e-mail s přístupy nedorazí do 5 minut, zkontrolujte také hromadnou a spam složku)